Caritas in België

Caritas en Belgique

Caritas in Belgien

Niger - Stop de honger

De moeders in Niger hebben u nodig. Hard nodig. Ze zijn uitgeput van het vechten om te overleven in het hart van de Sahel. Zonder water in de buurt, zonder inkomen, zonder eten voor hun kinderen.

Over de muur

Dak- en thuisloosheid bij jongeren is nog steeds een onderbelicht fenomeen. Vanuit Caritas Vlaanderen willen we bijdragen aan oplossingen die broodnodig zijn.

Caritas International Volunteering Program

Are you interested in voluntary work and is a foreign experience not scaring you off?

Then discover our brand new

Caritas zkt Vrijwilliger

Deze nieuwe Housing Café-vrijwilligers begeleiden erkende vluchtelingen in hun zoektocht naar een woning.

BLOG: Environnement, pauvreté: même combat !

"Laudato Si", "Loué sois-tu". Sous ses apparences bucoliques, notre pape vient d’adopter, avec sa première encyclique, une position d’une force inouïe, au point qu’un intervenant sur la chaîne américaine à large audience "Fox News" vient de le déclarer "L’homme le plus dangereux de la planète".