Caritas in België

Caritas en Belgique

Caritas in Belgien

Carinal De Kesel au fête de la Dynastie / Kardinaal De Kesel over het feest van de Dynastie

Kardinaal Jozef De Kesel: "Armoede en samen leven zijn de twee grote uitdagingen van onze tijd." Cardinal Jozef De Kesel "La pauvreté et la cohabitation sont les deux grands défis de notre temps."

Bezoek onze nieuwe website caritasvlaanderen.be !

De website waarop je je momenteel bevindt, wordt niet meer onderhouden.
Graag verwijzen we je door naar www.caritasvlaanderen.be

Samen sofa slapen

Meer en meer jongeren slapen noodgedwongen bij vrienden op de sofa.
Zet het probleem mee op de kaart. Slaap een nacht in je zetel en deel een foto op sociale media met de hashtag:

Caritas zkt Vrijwilliger

Deze nieuwe Housing Café-vrijwilligers begeleiden erkende vluchtelingen in hun zoektocht naar een woning.

BLOG: Environnement, pauvreté: même combat !

"Laudato Si", "Loué sois-tu". Sous ses apparences bucoliques, notre pape vient d’adopter, avec sa première encyclique, une position d’une force inouïe, au point qu’un intervenant sur la chaîne américaine à large audience "Fox News" vient de le déclarer "L’homme le plus dangereux de la planète".